Copyright 2019 - Geld&Zo Schijndel

 Logo GeldZo 379 100

 

Geld&Zo is de naam van het nieuwe inlooppunt voor inwoners van Schijndel. Iedereen met een vraag over geld, regelingen en formulieren kan er gratis terecht. Het inlooppunt is een samenwerking tussen Juvans, Lumens, MEE, ONS welzijn en Welzijn De Meierij.

Bij Geld&Zo kun je terecht voor hulp bij geldzorgen. Stel, je hebt betalingsachterstanden. Blijf er dan niet mee rondlopen, maar kom bij ons langs. Je bent niet de enige!


Je wordt ontvangen door ervaringsdeskundigen, mensen zoals jij, die na veelvuldig zoeken hun weg hebben gevonden in het woud van regelgeving en wetten. Zij weten inmiddels wat problemen en vragen op dit gebied met je kunnen doen en wat de gevolgen kunnen zijn.
Vrijwilligers met ervaring op het gebied van geldzaken en ingewikkelde formulieren helpen met bijvoorbeeld het op orde brengen van papieren, het invullen van formulieren, het aanvragen van regelingen en bij achterstand in het betalen van rekeningen. Tijdens de inloopuren van Geld&Zo zijn op de achtergrond medewerkers van Juvans en Welzijn De Meierij aanwezig om de vrijwilligers te ondersteunen als dit gewenst is. De vrijwilligers die formulieren invullen kunnen indien nodig telefonisch advies bij de Sociaal Raadlieden van ONS welzijn vragen.

Zoeken

Combinatie 1697 77

f t g m